kan aan de Zaan - Het Plan

Nieuwsberichten


23 juni 2022

Inloopbijeenkomst 21 juni

Op dinsdag 21 juni was er in de Jozefkerk in Zaandam een inloopbijeenkomst voor bewoners, ondernemers en andere belangstellenden over het ontwerpbestemmingsplan Hofwijk Noord fase 1.

De inloopbijeenkomst is druk bezocht. Bewoners en ondernemers konden vragen stellen en op informatiepanelen lezen wat de plannen zijn voor de nieuwe buurt. Vragen gingen bijvoorbeeld over wanneer de nieuwe woningen er komen. Of over of er genoeg parkeerplaatsen komen bij de nieuwe woningen en of het verkeer wel goed kan doorstromen als de nieuwe bewoners er zijn. Was u niet aanwezig of wilt u de informatieborden nog eens bekijken of lezen? Klik dan hier.


17 juni 2022

Informatiebijeenkomst 21 juni: bestemmingsplan ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Kan aan de Zaan in Hofwijk ligt ter inzage van 9 juni tot en met 20 juli 2022.
Het plan bevat ongeveer 750 woningen in een gevarieerd aanbod van sociale huur, betaalbare koop, middeldure huur en vrije sector woningen. Er komt plek voor aantrekkelijke horeca in een parkrand aan het water, maatschappelijke voorzieningen en uitdagende speelplekken. Op dinsdag 21 juni 2022 van 17.00 tot 19.30 uur is er een inloopavond voor bewoners, ondernemers en andere belangstellenden in de Jozefkerk (Veldbloemenweg 2). U bent dan van harte welkom om het plan Kan aan de Zaan te bekijken en vragen te stellen. 


12 december 2021

Informatiebijeenkomsten KAN aan de Zaan

Op dinsdag 30 november en woensdag 1 december waren er twee online bijeenkomsten voor omwonenden over de nieuw te ontwikkelen buurt Kan aan de Zaan.

Met de bijeenkomsten wilden ontwikkelaar NPG en Gemeente Zaanstad omwonenden informeren over de concept plannen tot nu toe en over het verdere proces. Ontwikkelaar NPG, architectenbureau PPHP en gemeente waren tijdens de online bijeenkomsten aanwezig om hun plannen toe te lichten. Kon u niet bij de bijeenkomst aanwezig zijn of wilt u hem nog een keer bekijken? Klik dan hieronder om de bijeenkomst terug te kijken, of om de presentaties te downloaden. 

Downloads

Bekijk hieronder de opname van de informatiebijeenkomst